1. Willkommen, Bienvenue, Welcome
Blijf op de hoogte en volg Matthijs
21 Augustus 2012 | Nederland, Siddeburen
De komende maanden zal ik het thuisfront hier een beetje op de hoogte houden van het dagelijkse leven in Hong Kong en zal ik van daaruit proberen een antwoord te geven op belangrijke levensvragen zoals 'serveren ze er ook babi pangang?'.
De directe link ernaar is http://matthijshongkong.waarbenjij.nu/ en in het menu linksonder kan je eventueel jezelf aanmelden voor de mailinglijst (dan krijg je automatisch een mailtje als ik een keer een nieuw verslag plaats).
Veel leuker vind ik het uiteraard als je eens een reactie plaatst of laat weten hoe het daar gaat, zodat ik ook nog een beetje op de hoogte blijf van wat er in NL gebeurt!
24 Augustus 2012 - 20:01
Mam:
We hebben je vanmiddag op de trein gezet en daar ga je nu. Heel naar Hong Kong!! Je 'vliegt 'nu echt uit! Heel veel plezier, lieverd en tot mails! We houden contact.Dikke kus XXX -
26 Augustus 2012 - 01:40
Mam:
He, Matthijs, op dit moment zie ik je vliegtuig Kazachstan invliegen....Het is nu (ned.tijd) 1.29 uur (ja 's nachts, kan niet slapen natuurlijk, wil zien waar je nu bent) en heb je er al 3.578 km erop zitten en hebt bijna 4 uur gevlogen. Je vliegtuig vertrok 11 minuten later en schoot door naar 31.000 voet (hoogte). Je vloog over Hilversum en Almelo, Duitsland in. In een rechte lijn naar Polen, Rusland en nu Kazachstan. Steeds oostelijker en hoger (33.000voet)kreeg uiteindelijk een snelheid van 982km. Op dit moment moet je nog 5.717 km vliegen en dat in een dikke 6 uur nog. Ik ga slapen en vertel je morgen verder. Vlieg ze!!! -
27 Augustus 2012 - 12:51
Kyra Medema:
Jeeeej! Veel plezier, succes en geniet ervan!
Ik hou je in de gaten vanuit South Africa! :D
xx